Kort nieuws

Oosterdreef afgesloten na aanrijding

Zondagavond heeft er op de Oosterdreef ter hoogte van de begraafplaats een aanrijding plaatsgevonden. Ten minste twee auto’s zijn bij de aanrijding betrokken geraakt. Eén persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 21:35 uur kwam een auto op de verkeerde weghelft terecht waarna deze ten minste één ander voertuig heeft geraakt. De bestuurder van één van de auto’s is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Twee auto’s zijn door de aanrijding dusdanig beschadigd geraakt en afgesleept door een bergingsbedrijf. De Oosterdreef is ten tijde van de afhandeling van het ongeval een uur afgesloten geweest voor het verkeer.

Een gedachte over “Oosterdreef afgesloten na aanrijding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *