Kort nieuws

Brandweer haalt bange kat uit boom

De brandweer heeft dinsdagavond in de Regenboogbuurt een kat uit de boom gehaald. Het beestje durfde niet meer naar beneden nadat het achterna was gezeten door een hond.

Rond 19:30 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege een kat in de boom. Volgens omstanders was het beestje achterna gezeten en gegrepen door een hond. De kat zocht zijn toevlucht in een hoge boom aan de Albaststraat.

De brandweer is met een hoogwerker ter plaatse gekomen om de kat naar beneden te halen. Toen de hoogwerker was opgesteld en het bakje van de hoogwerker de kat naderde zocht de kat naar een manier om weg te komen. De kat was echter zodanig bang dat hij maar gewoon bleef zitten in afwachting van de brandweerman die het beestje weer veilig mee naar beneden nam.

Onder belangstelling van veel mensen uit de buurt kwam de kat weer beneden. Daar stond de eigenaresse van de kat samen met medewerkers van de dierenambulance klaar om zich te ontfermen over de kat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *