Nieuws

Auto botst tegen tijdelijk matrixbord op A27

Op de A27 tussen Almere Hout en Almere Buiten is dinsdag op woensdag nacht een auto tegen een tijdelijk matrixbord gebotst. De 26-jarige bestuurder van de auto raakte ernstig gewond.

Rond 04:20 uur kregen de hulpdiensten een melding van een eenzijdig ongeval. Een personenauto was door een onbekende oorzaak tegen het matrixbord aangereden. De afzetting die voor het matrixbord stond raakte door de klap zwaar beschadigd.

Auto in brand

De auto vloog na de klap direct in brand. De bestuurder, een 26-jarige man uit Houten, werd door passanten meteen in veiligheid gebracht. Vanwege de mogelijke ernst van zijn letsel werd de traumahelikopter ook ingezet.

Bestuurder mogelijk onder invloed

De bestuurder was niet aanspreekbaar en is met mogelijk ernstig letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Omdat het vermoeden bestaat dat de man onder invloed was van alcohol is er bloed afgenomen. De A27 tussen Almere Hout en Almere is na enkele uren weer vrijgegeven voor verkeer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *