Kort nieuws

Automobilist botst tegen railing op busbaan bij Windesheim

Bij een eenzijdig ongeval is zaterdagmiddag rond 17.45 uur een auto tegen een railing aangebotst. Dat gebeurde op een nogal opmerkelijke plek, de busbaan bij het Windesheim in het centrum van Almere Stad. 

Hoe de automobilist op de busbaan terecht kwam en daarna ook nog een ongeval kreeg is niet bekend. Een aantal inzittenden zijn later door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen maar allen kwamen er, buiten wat stijfheid, zonder kleerscheuren vanaf.

Door de botsing raakte de linker voorkant van de auto licht beschadigd. Desondanks moest een berger er aan te pas komen om de auto mee te nemen. Doordat de auto snel kon worden verplaatst naar een andere plek kon het busverkeer ongehinderd verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *