Persberichten

16-jarige Almeerder aangehouden voor straatroof

Maandag 10 april hield de recherche een 16-jarige Almeerder aan op verdenking van een straatroof op zaterdag 18 maart. Twee jongens werden geschopt en geslagen door vier jongens die probeerden hun telefoon af te nemen. Eén van hen kon na onderzoek worden aangehouden.

De twee jongens liepen die zaterdagavond op het J. Algerapad onder de brug van de Wisselweg door toen zij plots werden vastgepakt. Vier jongens begonnen de vrienden te schoppen en te slaan en wilden de telefoons van de twee. Toen er een scooter aan kwam rijden renden de vier weg. De vrienden gingen naar een vriendin en schakelden de politie in.

Aanhouding
De recherche startte een onderzoek dat leidde naar een 16-jarige Almeerder. Maandag 10 april werd hij in zijn woning aangehouden. Hij zit vast en wordt donderdag 13 april voorgeleid aan de rechter-commissaris. De recherche zet het onderzoek voort, meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *