Nieuws

Twee gewonden na forse aanrijding Cinemadreef

Zaterdagochtend zijn er twee mensen gewond geraakt na een forse aanrijding tussen twee auto’s op de Cinemadreef. Het ongeval gebeurde rond 11:15 uur op de rijbaan richting Parkwijk ter hoogte van de Hollywoodlaan.

Na de botsing schoot één auto van de weg en belandde tegen een lantaarnpaal, de andere auto kwam achterstevoren tot stilstand. Naast politie en ambulance kwam ook de brandweer met meerdere voertuigen ter plaatse vanwege een mogelijke beknelling. Alle inzittenden konden uiteindelijk op eigen kracht hun voertuig verlaten. Twee mensen zijn later naar het Flevoziekenhuis gebracht voor verder medisch onderzoek.

Vanwege het ongeval was de Cinemadreef in de richting van de Veluwedreef afgesloten en was in tegengestelde richting alleen de rechterstrook beschikbaar. In de kleine file die ontstand kwamen later nog twee voertuigen met elkaar in botsing maar dat kon met schadeformulieren worden afgehandeld.

Aan de hand van getuigenverklaringen en sporenonderzoek zal de politie gaan bepalen hoe het ongeval precies heeft plaatsgevonden. De auto’s raakten total-loss. Na ruim twee uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

6 gedachten over “Twee gewonden na forse aanrijding Cinemadreef

 • Vreemd hoor sinds die verkeerslichten er staan, zijn er nog nooit zoveel aanrijdingen geweest als toen er nog maar 1 was.

  Beantwoorden
 • Heel veel mensen weten en zien niet dat daar tegenwoordig een stoplicht staat.
  Mijn man had van de week ook daar dat hij met groen licht oversteekt en dat er twee dames die op de cinemadreef aan kwamen schuren luidt toeterend op onze auto afkwam. Gelukkig was dat goed afgelopen maar schijnbaar hadden zij niet gezien dat het stoplicht voor hun op rood stond of dat ze het hele stoplicht niet gezien hebben en dat denken wij eerder.

  Beantwoorden
  • Ja dat hebben wij ook ondervonden ook gelukkig met goede afloop. Maar ze scheuren als gekken door rood

 • Sorry hoor, maar als je een verkeerslicht niet ziet, dan mag je van mij je rijbewijs inleveren!

  Beantwoorden
 • Helemaal met Joris eens. Mensen die uit gewoonte op een soort van auto pilot rijden, zijn niet met het verkeer bezig.
  Het probleem is niet dat er verkeerslichten bijgekomen zijn maar het feit dat een aantal mensen niet opletten, want verkeerslichten kan je toch echt niet over het hoofd zien.

  Beantwoorden
  • helemaal gelijk! die mensen moeten gewoon hun rijbewijs inleveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *