Kort nieuws

Scooterrijder gewond na noodstop op Koningsbeltstraat

Woensdagmiddag rond 16.30 uur is een scooterrijder gewond geraakt na een ongeval op de Koningsbeltstraat op industrieterrein Sallandsekant. 

De scooter reed op het Botticellipad in de richting van de Koningsbeltstraat toen ter hoogte van de school een groep scholieren op het fietspad liep. Hiervan ging volgens getuigen iemand niet aan de kant waardoor de scooterbestuurder een noodstop moest maken. Daarbij kwamen de opzittenden van de scooter ten val. Omdat de bestuurder korte tijd buiten bewustzijn was geraakt werd de nodige medische hulp, waaronder een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, ingeschakeld. Al snel bleken de verwondingen gelukkig mee te vallen. De man is later wel naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeersongevallenanalisten van de politie zijn later nog gekomen voor een kort onderzoek.

Een gedachte over “Scooterrijder gewond na noodstop op Koningsbeltstraat

  • Koningsbeltstraat is correct. Gaat om een korte zijstraat.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *