Nieuws

Automobilist raakt van de weg op A6 bij Sallandsekant

Dinsdagmiddag heeft op de A6 ter hoogte van de Sallandsekant een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een automobilist van de weg is geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 14:25 uur in de richting van Amsterdam. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de weg, belandde in de berm en kwam onderaan het talud tegen een boomstronk tot stilstand. De auto kwam vervolgens op zijn zijkant terecht. Met behulp van de toegesnelde brandweer kon de bestuurder uiteindelijk uit zijn auto worden gehaald. Hij is later met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht.

Verkeersongevallenanalisten van de politie hebben de situatie op beeld vastgelegd. Vanwege het ongeval is de rechter rijstrook afgesloten wat een korte file tot gevolg had. Nadat een berger de auto omhoog had getrokken en meegenomen kon de weg weer worden vrijgegeven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *