Nieuws

Auto raakt door gladheid te water in Poort

Zaterdagavond rond kwart voor acht is een auto door de gladheid te water geraakt in Almere Poort.

Het ongeval gebeurde op de Noorwegenkade ter hoogte van de IJslandstraat. De auto raakte hoogstwaarschijnlijk door de gladheid in de slip en kwam op zijn kop in de sloot terecht. De persoon of personen die in de auto zaten konden op eigen kracht uit het voertuig komen en uit het water stappen. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft één persoon nagekeken op verwondingen. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto uit het water te halen en af te slepen.

Eerder op de avond slipte er ook een auto uit de bocht op de afrit van de A6 bij de Havendreef. Hier raakte niemand gewond en moest er ook een berger aan te pas komen.

Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *