Kort nieuws

Auto-inbreker aangehouden na achtervolging door de Seizoenenbuurt

Woensdagavond heeft de politie na een achtervolging door de Seizoenenbuurt een verdachte van een auto-inbraak aangehouden. De politie is nog op zoek naar getuigen. 

Rond 22:00 uur kreeg de politie een melding dat er was ingebroken in een auto. De getuige kon een goed signalement geven van de verdachte waarop agenten op zoek gingen naar de verdachte. Agenten kwamen enige tijd later de verdachte tegen in een voertuig. Bij het zien van de agenten ging de verdachte in zijn voertuig ervandoor en er ontstond een achtervolging door de Seizoenenbuurt.

Tijdens de achtervolging gebruikte de verdachte verschillende fietspaden en reed de verdachte in op een agent die een afzetting had gemaakt. Uiteindelijk lukte het om de verdachte klem te rijden op de Voorjaarsstraat. Tijdens de aanhouding verzette de verdachte zich waarna de agenten pepperspray hebben gebruikt.

Onderzoek
De verdachte is ingesloten en de recherche heeft de zaak in onderzoek. Inmiddels blijkt dat er twee auto’s zijn opengebroken in de Parijsstraat en Genevestraat.

Heeft u iets van de inbraak gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto’s: Politie Almere Buiten Hout

Een gedachte over “Auto-inbreker aangehouden na achtervolging door de Seizoenenbuurt

  • Ik ben sinds anderhalf verhuist uit Almere. Wilde eigenlijk weer terug maar door die vele “in in i!cidenten” kies ik toch maar voor meer veiligheid. Ik volg alle nieuws uit Almere moet helaas constateren dat deze berovingen meer en meef toenemen. Wat doet de overheid hier aan? Niets!! Al jaren niet!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *