Nieuws

Hulpdiensten halen verwarde man uit Weerwater

Maandag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt naar het Weerwater voor een verwarde man op het ijs. De man heeft ongeveer drie kwartier in het koude water gelegen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Aan het eind van de ochtend kreeg de politie een melding dat er een man op het Weerwater op het ijs zou staan. Agenten hebben geprobeerd de man van het ijs af te praten. Echter bleef hij staan waarna de brandweer werd ingeschakeld.

Nadat de brandweer ter plaatse was gekomen is de man door het ijs gezakt. De hulpdiensten hebben direct opgeschaald. Verschillende duikteams en een traumaheli werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Brandweerlieden zijn het ijs opgegaan om de verwarde man te redden. Hij werkte niet mee aan zijn redding en stribbelde tegen. De man, die uiteindelijk drie kwartier in het water heeft gelegen, is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe de man er aan toe is is niet bekend.

Een gedachte over “Hulpdiensten halen verwarde man uit Weerwater

  • Wie is nu een verwarde persoon? De persoon die aandacht wilde en heeft gekregen? Of toch die manager die al die hulpdiensten-medewerkers (ik heb ze geteld) voor één persoon liet opdraven? Als er nu echt een keertje iets grootschalig gebeurt zou ik liever die verwarde (ijs-) man achter de knoppen hebben.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *