Nieuws

Een gewonde bij kop-staart aanrijding Hogering

Op de Hogering is zaterdagmiddag een inzittende van een auto gewond geraakt bij een kop-staart aanrijding. Het ongeval gebeurde voor de verkeerslichten op de kruising met de Karperweg, in de richting van Almere Buiten.

Het ongeval gebeurde kort voor drie uur. De betrokken voertuigen konden op de Karperweg aan de kant worden gezet. Maar omdat er onderdelen van de betrokken auto’s op de rijbaan achterbleven moest een rijstrook van de Hogering toch worden afgesloten. Ook de Karperweg werd afgesloten, zodat het verkeer uit beide richtingen van de Hogering niet af kon slaan naar Waterwijk. Dit zorgde met name in de richting van Almere Buiten voor oponthoud voor het verkeer.

Verschillende inzittenden van de auto’s zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Eén inzittende werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

De Verkeeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen en de oorzaak te onderzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *