Nieuws

Zoekactie met speurhonden naar vermiste jongen

De politie is op zoek naar de verblijfplaats van de vermiste 17-jarige Willem uit Almere. Zaterdagavond 5 augustus is hij voor het laatst gezien op het Maurice Garinpad in het Oostrandpark.

Op maandag 7 augustus werd de vermissing gemeld en sindsdien heeft de politie in en rond het park gezocht met de politiehelikopter en speurhonden. Ook vandaag zocht de politie, met ondersteuning van speurhonden, in het park naar de jongen. Daarbij worden ook plekken met water nader onderzocht.

Uit het onderzoek door de politie is gebleken dat Willem zaterdagavond nog met vrienden in het park verbleef. Rond middernacht hebben zij hem daar zien vertrekken en sindsdien ontbreekt ieder spoor. De politie verzoekt eventuele getuigen en/of personen die meer weten over de vermissing van Willem contact op te nemen via 0900-8844.

Update: Bij de zoekactie in het Oostrandpark is dinsdagavond een lichaam aangetroffen. De politie houdt er rekening mee dat het om de vermiste Willem gaat.

Een gedachte over “Zoekactie met speurhonden naar vermiste jongen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *