Persberichten

Verdachte aangehouden na greep uit een kassa

plusmarkt-almere-buiten-meistraatDinsdagmiddag hielden agenten een man aan die ervan verdacht wordt bij de Plus supermarkt aan de Meistraat een greep uit de kassa gedaan te hebben.

Rond 12.30 uur wilde een man iets afrekenen aan de kassa in de supermarkt. Toen de kassa openging, deed hij een greep uit de kassa en rende weg. Een beveiliger ging achter hem aan en de politie werd ingeschakeld. Na het zien van de beelden en een omschrijving van het signalement, was het vermoeden dat het ging om een bekende van de politie. Agenten gingen naar het mogelijke verblijfadres van de man in Almere en konden de 32-jarige verdachte aanhouden. Een nader onderzoek is ingesteld.

 

Een gedachte over “Verdachte aangehouden na greep uit een kassa

  • Die gozer woont er toch echt om de hoek? Die kale gast?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *