Nieuws

Gewonde bij aanrijding op Evenaar

Op de Evenaar heeft dinsdag aan het eind van de middag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht. 

Op de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef kwamen rond 17:50 uur twee auto’s met elkaar in botsing. Vanwege mogelijk nek- en rugletsel heeft de brandweer geassisteerd om de bestuurster van één van de auto’s uit het voertuig te halen. De brandweer heeft enkele onderdelen uit de auto gehaald zodat de vrouw liggend uit de auto kon worden gehaald. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de andere auto kwamen met de schrik vrij.

De Verkeers Ongevallen Analysedienst van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. Door de aanrijding was de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef geblokkeerd. Daardoor was de Evenaar richting het centrum van Almere Buiten en de Atlasdreef in beide richtingen afgesloten.

Een gedachte over “Gewonde bij aanrijding op Evenaar

  • Wanneer komen de stoplichten? Gemiddeld één aanrijding per week? Moet er eerst een dode vallen?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *