Persberichten

Moord op Mondher Bennour in Opsporing Verzocht

Morgenavond, dinsdag 10 januari, zal het programma ‘Opsporing Verzocht’ aandacht besteden aan de gewelddadige dood op Mondher Bennour. Dinsdag 13 september 2011 rond 06.30 uur werd zijn dode lichaam aangetroffen op de Noorderplassenweg in Almere. Al snel werd duidelijk dat hij door vuurwapengeweld om het leven is gekomen. In het politieonderzoek naar de toedracht en de dader(s) wordt door specialisten van het opgerichte Team Grootschalige Opsporing (TGO-32) nog volop gerechercheerd.

De 43-jarige Bennour was werkzaam in een Almeerse sportschool en verbleef in een flatwoning aan de Noorderplassen. Het uitgebreide rechercheonderzoek heeft tot op heden niet geleidt tot een oplossing van deze zaak. Het rechercheteam hoopt dat met de hulp van het publiek een aantal nog onbeantwoorde vragen ingevuld kunnen worden.
In de uitzending van Avro’s ‘Opsporing Verzocht’ zal aan het publiek de laatste stand van zaken en ontwikkelingen gepresenteerd worden. Vanuit het Team Grootschalige Opsporing zullen diverse vragen aan het publiek worden voorgelegd en zullen de compositietekeningen van de mogelijke schutters worden vrijgegeven.

Uw tip!

Het rechercheteam heeft in het onderzoek al diverse mensen uit de directe omgeving van Mondher Bennour gesproken. Toch hoopt het onderzoeksteam dat na aanleiding van de uitzending zich nieuwe getuigen zullen melden. Alle informatie kan van groot belang zijn! Heeft u meer informatie? Neemt u dan contact op via 0900-8844 en vraag naar TGO-32 Flevoland. U kunt ook de Opsporingstiplijn bellen via 0800 – 6070. Wilt u anoniem blijven meldt dan via MMA op nummer 0800 – 7000!

Avro’s ‘Opsporing Verzocht’ wordt uitgezonden op dinsdag 10 januari 2012 op Ned1 van 21.30 tot 22.20 uur. Het regionale opsporingsprogramma Bureau Flevoland besteedt op donderdagavond 12 januari a.s. aandacht aan deze zaak. Dit programma wordt uitgezonden op Omroep Flevoland, eerste uitzending om 17.45 uur (daarna elk uur herhaling).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *