Persberichten

Fietser beroofd op het Archerpad

Almere-StadOp zaterdagavond 19 november werd op het Archerpad een fietser van zijn bezittingen beroofd. De politie zoekt getuigen.

Rond 18.10 uur fietste een 17-jarige jongen uit Almere over het Archerpad waar hij werd tegengehouden door twee onbekende mannen. Zij bedreigden de jongen met een wapen en eisten zijn bezittingen op. Na deze te hebben afgegeven, gingen de verdachten ervandoor in de richting van het Sturmeypad.

Van één verdachte is het navolgende signalement bekend. Het gaat om iemand met een licht getint uiterlijk en gekleed in een blauwe jas met grijze mouwen. Hij droeg een rode sjaal.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met getuigen van de beroving of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *