Nieuws

Auto knalt tegen Boomgaardbrug

Dinsdagnacht is een automobilist gewond geraakt na een eenzijdig ongeval in Parkwijk. 

Rond 02:30 uur werd er bij de meldkamer melding gedaan van een ongeval in de omgeving van de Iepenstraat. Buurtbewoners hadden een knal en gekerm gehoord maar wisten niet precies waar het ongeval was gebeurd. De melders zijn direct in de omgeving gaan zoeken en de meldkamer stuurde ook de hulpdiensten alvast op pad.

Na een korte zoekactie werd tegen de Boomgaardbrug de auto en de automobilist gevonden. De automobilist, een 27-jaige man uit Lelystad, bleek bekneld te zitten in zijn voertuig en is met behulp van de brandweer uit zijn auto bevrijd. Ambulancemedewerkers hebben de man naar het ziekenhuis overgebracht.

Omdat hulpverleners de indruk kregen dat de automobilist onder invloed van drugs was is er bloed bij de automobilist afgenomen. Dit bloed is naar het Nederlands Forensisch Instituut gestuurd om het op drugs te laten testen. Vanwege het vermoeden heeft de politie wel meteen zijn rijbewijs ingevorderd.

Foto’s: Politie Almere Stad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *