Kort nieuws

Vrouw beroofd van telefoon bij bushalte Danswijk

Woensdag 14 september is een vrouw beroofd in de omgeving van de Darja Collinstraat. De politie zoekt getuigen.

Rond 14.45 uur liep de vrouw vanaf de bushalte Danswijk richting de Darja Collinstraat, toen zij werd aangesproken door een man. Vervolgend griste hij haar telefoon uit haar hand en ging er rennend vandoor. De vrouw alarmeerde de politie waarop agenten een zoekactie startte naar de man. Ook werd via Burgernet deelnemers gevraagd uit te kijken naar de dader, maar hij werd niet meer aangetroffen.

Signalement van de man:
Rond de 22-24 jaar oud met een donkerbruine huidskleur, ongeveer 1.80 -1.90 meter lang, normaal postuur. Hij droeg een zwarte muts waar dreadlocks in passen, een wit t-shirt, een donkerkleurige spijkerbroek en witte oordopjes in zijn oren.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen, of mensen die meer weten over deze straatroof, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *