Persberichten

Getuigen gezocht van diefstal geldcassette

Voetganger aangereden door bus bij Station Buiten-1

Op het Noordeinde in Almere Buiten is in de nacht van zondag 25 op maandag 26 september een geldcassette gestolen uit een Connexxion bus. De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 01.00 uur ’s nachts was een buschauffeur in zijn bus aan het wachten om zijn rit te vervolgen, toen hij op een gegeven ogenblik in zijn ooghoeken zag dat zijn geldcassette uit zijn bus werd gestolen. Twee personen renden met de buitgemaakte cassette hard weg in de richting van de Bloemenbuurt.

Getuigen gezocht

Het gaat om twee mannen/ jongens met een negroïde uiterlijk. Ze hadden donkere kleding en droegen een capuchon over hun hoofd. Bent u getuige geweest van deze diefstal of weet u wie de daders zijn? Neem dan contact op met recherche Almere via 0900-8844, of geef u informatie door via dit tipformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *