Nieuws

Aanhoudingen en gewonden bij conflict met pepperspray

Woensdagmiddag is de politie met meerdere eenheden ter plaatse geweest bij een incident in de Adriaan van Ostadestraat in Tussen de Vaarten. Twee personen zijn gewond geraakt. Op een container voor een woning ligt een busje peperspray.

Direct nadat de politie ter plaatse was, werd er een plaats delict gemaakt. Andere agenten ontfermden zich over een vouw die later door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis is overgebracht. Totaal zijn drie personen aangehouden. Eén van de verdachten is ook gewond geraakt.

In de betreffende woning zou gespoten zijn met een bijtende stof, wat na onderzoek door de brandweer pepperspray bleek te zijn. De woning wordt gebruikt voor kamerverhuur en meerdere bewoners kregen onderling een conflict met elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *