Kort nieuws

Verkeershinder na aanrijding Havendreef

Maandag tijdens de ochtendspits heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Havendreef met de Paralleldreef. Bij de aanrijding zijn geen gewonden gevallen.

Op de kruising ging het rond 07:00 uur mis en kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling werd de brandweer ook meegestuurd. Ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van beknelling, waarop de brandweer retour kazerne keerde.

Opgeroepen ambulancepersoneel heeft één van de inzittenden nagekeken in de ambulance. Uiteindelijk hoefde de inzittende niet mee naar het ziekenhuis. Als gevolg van de aanrijding is de Havendreeftraverse ongeveer een half uur afgesloten geweest voor het verkeer. Hierdoor kon het verkeer vanuit Almere Stad zowel de oprit van de A6 richting Lelystad als de Havendreef richting de Gooimeerdijk-West niet oprijden. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s afgesleept, waarna de weg weer vrijgegeven kon worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *