Persberichten

Man aangehouden met inbrekerswerktuig in Faunabuurt

36-JFG-9Een 44 –jarige Almeerder is zondagavond 6 januari aangehouden nadat hij door agenten in burger was gevolgd en opmerkelijk veel interesse had in woningen in de omgeving van de Moeflonstraat. De man had gereedschappen en attributen bij zich die bij inbraken worden gebruikt.

Agenten in burger betrapten de man toen hij in een steegje naar een woning aan het kijken was. Hij verschantste zich in een heg en dook weg bij het zien van passanten. Omdat de agenten dit gedrag wel erg evrdacht vonden werd de man staande gehouden en gecontroleerd. In de kleding van de Almeerder werden diverse gereedschappen aangetroffen evenals handschoenen. De man is voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Tegen de verdachte bleek nog een vonnis open te staan. Deze is aan de man uitgereikt. Het woninginbrakenteam heeft de zaak in behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *