Nieuws

Gewapende overval op afhaalrestaurant

Zondagavond 6 januari heeft op een horecagelegenheid aan de Markerkant een gewapende overval plaatsgevonden. Omstreeks 18.55 uur kwam een man een horecagelegenheid aan de Makerkant binnenlopen. Vrijwel direct eiste de man onder bedreiging van, vermoedelijk een wapen, geld van het aanwezige personeel. Uiteindelijk wist de overvaller met een onbekende buit de zaak te verlaten.

Dader
Het signalement van de dader luidt; man, getinte huidskleur, smal lang gezicht en tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij droeg op het moment van de overval een donkere jas. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie, belt u dan met het bureau Almere Stad, tel.: 0900 – 8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *