Kort nieuws

Dode en zwaargewonde bij ongeval op Praamweg

Donderdagmiddag zijn op de Praamweg tussen Almere en Lelystad twee fietsers aangereden door een landbouwvoertuig. Eén fietser overleefde de aanrijding niet, de andere raakte zwaargewond.

De zwaargewonde is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De politie is direct na de hulpverlening gestart met een sporenonderzoek om de exacte toedracht van het ongeval vast te leggen. De bestuurder van het landbouwvoertuig is aangehouden.

De weg is enige tijd afgesloten geweest voor al het verkeer. Getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren zijn ter plaatse opgevangen door de politie.

4 gedachten over “Dode en zwaargewonde bij ongeval op Praamweg

 • Verschrikkelijk nieuws!
  Het moest een keer gebeuren! Er wordt door weinig gemotoriseerde bestuurders rekening gehouden met fietsers.Ik rij regelmatig door de polder op mijn racefiets en houd elke keer mijn hart vast als er een auto of landbouwvoertuig tegemoet komt.
  Er zijn bestuurders die aan de kant gaan maar dat zijn er maar weinig zelfs vrachtwagens niet,er zijn er zelfs bij die jou kant op komen!
  Over de max. snelheid zullen we het maar niet hebben!

  Beantwoorden
  • Mensen op racefietsen zijn de grootste aso’s op de openbare weg. Leuk dat het onderwerp maximum snelheid wordt aangehaald in dat kader….. Stelletje dazen op 2 wielen….. Zo nu ff terug naar onderwerp; verschrikkelijk voor de nabestaanden.

 • Een wielrenner die zich uitlaat over weggedrag van anderen…..; en dan ook nog onder een triest bericht als dit… Zeer bedenkelijk; schuldgevoel? Hebben wielrennertjes ooit wel eens van fatsoen, rekening houden met anderen en (jahaa) maximum-snelheid gehoord? Wat een grap… Vanaf nu maar eens gaan tellen hoeveel ernstige verkeersongevallen er deze zomer weer zijn waarbij deze idioten betrokken zijn. De reactie van wielrennertje hierboven zegt genoeg; het ligt aan iedereen behalve de fietsers… Vooral blijven geloven hoor….

  Beantwoorden
  • Trieste reactie op een triest bericht. Het zijn blijkbaar weer de enkele die er voor zorgen dat de massa in een kwaad daglicht staat. Maar op de fiets, in de auto of lopend zijn er nog steeds meer gevaarlijke motorvoertuigen dan fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *