Kort nieuws

Aanrijding tussen auto en snorfiets Argonweg

Zaterdagochtend kort voor 11:00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een snorfiets op de fietsovergang bij de Argonweg in Almere Poort.

De bestuurder van de auto heeft de snorfiets over het hoofd gezien bij het oversteken van het fietspad, met een aanrijding als gevolg. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de bestuurder van de snorfiets te behandelen aan zijn verwondingen.

De snorfietser is door middel van de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De Dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen. Als gevolg van het ongeval was de Argonweg tijdelijk afgesloten.

2 gedachten over “Aanrijding tussen auto en snorfiets Argonweg

  • Fred de Jong

    ALWEER RAAK! NOG WEEK GELEDEN OOK! DE GEMEENTE MAG HIER WEL WAT AAN DOEN VOOR ER DODELIJKE ONGEVALLEN PLAATS GAAN VINDEN! OF IS HET DAN PAS DE DRUPPEL DIE DE EMMER DOET OVERLOPEN OM WAT TE HANDHAVEN OP DE ARGONWEG!?

    Beantwoorden
  • Zolang het spoorbaanpad tussen Almere-Poort en Almere Muziekwijk onnodig afgesloten blijft en iedereen moet omrijden is de kans op een ongeluk op de omleidings-routes een stuk groter geworden. Maar de gemeente Almere zal wel zeggen dat dit de oorzaak niet is!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *