Nieuws

Aanhouding en gewonde bij eenzijdig ongeval

Bij een ongeval op de Veluwedreef afgelopen nacht is een persoon gewond geraakt. De bijrijder is door de politie aangehouden. Het voertuig reed rond half 2 tegen een brugleuning ter hoogte van de Boomgaardweg.

De toegesnelde hulpdiensten controleerden de inzittenden van het voertuig. Toen bleek dat een van de personen bekneld zat in het voertuig, heeft de brandweer de deur eruit geknipt. De bijrijder gedroeg zich tijdens de hulpverlening dusdanig hinderlijk dat hij is aangehouden. De bestuurder is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Mede omdat er in de auto een grote hoeveelheid alcohol is aangetroffen vermoed de politie dat de bestuurder onder invloed verkeerde. Een bloedproef in het ziekenhuis zal hier duidelijkheid over moeten geven.

De politie heeft de weg ruim twee uur afgesloten voor de hulpverlening en sporenonderzoek. Nadat een berger het voertuig had afgesleept kon de weg weer worden vrijgegeven.

Een gedachte over “Aanhouding en gewonde bij eenzijdig ongeval

  • Het was even heftig om dit mee te maken ,
    Voor mijn gevoel wilde hij ons inhalen omdat ik zijn lichten niet meer zag en hij in mijn dode hoek zat ,toen geslip en een harde klap.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *