Persberichten

Valse brief over nieuwe waterleidingen in omloop

Valse briefEr is een valse brief in omloop over waterleidingen en rioleringen die vernieuwd zouden moeten worden. In de brief wordt gevraagd geld over te maken. 

Een aantal inwoners van Almere heeft een brief ontvangen waarin staat dat er nieuwe waterleidingen komen. In de brief wordt aangegeven dat de bewoners hier zelf aan moeten bijdragen. Er wordt verzocht een bedrag over te maken naar het rekeningnummer NL36INGB0753784335 ten name van de gemeente Almere.

De brief is afgedrukt met het logo en huisstijl van de gemeente. De gemeente benadrukt echter dat deze brief niet van hen afkomstig is. Gemeente Almere vraagt inwoners nooit om bij te dragen aan kabels of leidingen. Het gaat dan ook om een valse brief. Betaal het bedrag niet!

Foto: Almere.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *