Kort nieuws

Scooterrijder gewond na ongeval Middachtenlaan

In de Klarenbeekstraat bij de kruising met de Middachtenlaan is vrijdagavond een 43-jarige bestuurder van een scooter gewond geraakt. De man ging omstreeks 21.30 uur door onbekende oorzaak onderuit en kwam ten val.

Naast een ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team(MMT) uit Amsterdam opgeroepen. De man bleek uiteindelijk goed aanspreekbaar maar werd uit voorzorg gestabiliseerd op een wervelplank. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.

Na kort overleg met de arts werd besloten dat het slachtoffer naar een ziekenhuis in Amsterdam kon worden gebracht en keerde het MMT terug naar de helikopter. De man werd daarna onder begeleiding van een politieagent naar het AMC vervoerd. Omdat er aanwijzingen waren voor alcoholgebruik, is in het ziekenhuis een bloedtest afgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *