Nieuws

Grote ov-controle in Almere

Gister is de politie in Almere druk geweest met een grootschalige controle in het openbaar vervoer. De Landelijke Eenheid heeft de controle uitgevoerd samen met de politie uit Almere, Connexxion en de NS.

Bij de controle werden alle reizigers gecontroleerd op het hebben van een geldig vervoersbewijs. In de treinen trof de politie 21 personen die niet hadden betaald voor hun reis. De Almeerse bussen bleken nog meer misbruikt te worden, maar liefst 70 personen bleken niet in het bezit van een geldig vervoersbewijs. Alle personen zonder kaartje hebben een boete gekregen.

Naast de boetes voor het niet hebben van een vervoersbewijs zijn er ook boetes geïnd met een totale waarde van 320 euro. Verder werd één persoon aangehouden voor het bij zich hebben van een groot vleesmes. Ook gaf de politie drie personen hun gerechtelijke uitspraak mee.

Foto’s: Politie

6 gedachten over “Grote ov-controle in Almere

 • waarom krijgen ze geen gevangenis straf gelijk uitzitten als hun geen vervoer bewijs niet bij zich hebben ? halve dag

  Beantwoorden
  • je praat bullshit.

  • Wat een onzin zeg. Vindt jij ook dat jij hier leef in een bananen republiek?

 • Flink de bullenpees er overheen en dan een zware boete opleggen.

  Beantwoorden
 • Dan moet je een baan zoeken vriend, dan kan je het betalen iig. Wat een onzin… Gewoon lekker zitten als je zwart rijdt, goed idee!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *