Nieuws

Conductrice mishandeld door zwartrijder bij Almere Poort

Zondagavond hebben er veel minder treinen gereden tussen Almere en Weesp na een mishandeling van een conductrice. Er is nog niemand aangehouden. 

Rond 22:45 uur werd de conductrice tussen station Muziekwijk en Almere Poort mishandeld door een reiziger zonder geldig vervoersbewijs. De man sloeg de conductrice met een tas in haar gezicht en is vervolgens bij Almere Poort de trein uit gevlucht. De conductrice heeft pijn aan haar hoofd en arm, maar ze maakt het naar omstandigheden goed.

Na het incident is de trein stilgezet op station Almere Poort. Agenten hebben daar met verschillende getuigen gesproken. Omdat er maar één spoor beschikbaar was reden er veel minder treinen tussen Almere en Weesp.

Het gaat om een negroïde man van ongeveer 35 jaar oud. Hij is 1,90 meter lang, heeft een gespierd postuur en een kaal hoofd. Hij heeft een tatoeage in zijn nek en droeg een blauwe gewatteerde jas en een spijkerbroek. Heeft u tips? Neem dan contact op met de politie.

 

8 gedachten over “Conductrice mishandeld door zwartrijder bij Almere Poort

 • Dit zal alleen maar stoppen als de PVV aan de macht komt. Deze persoon wordt uitgezet. Stem op de PVV.

  Beantwoorden
  • Waarom moeten we dreigen met het zeggen van hij moet het land uit waarom gebeurd het niet in Amsterdam ? Omdat ze in Almere te laks zijn.

  • Bah, weer zo’n naïeve reagluurder die niet wil inzien dat ook vele autochtone Nederlanders zwartrijden en controlerend-personeel alle hoeken van de trein laat zien. Drnk nou maar niet dat Malke-Geert dit probleem kan verhelpen, (dan zal hij eerst een deel van zijn kiezers, (ook zwartrijders) eerst moeten heropvoeden. Bovendien is het hier geen propaganda-kanaal dus gelieve hier geen (ongevraagd) stemadviezen geven, dank u.

 • Dit wordt wel echt van kwaad tot erger.
  Het kan alleen stoppen door keihard op te treden.
  Nu!! En niet als er weer eens verkiezingen zijn want iedereen beloofd van alles maar er gebeurd toch niks.
  Het kan toch niet zo zijn dat iedereen maar gewoon mensen blijft mishandelen en overvallen, bedreigen enz.
  Er moet gewoon nu wat gebeuren. Geen loze beloftes maar actie!! Nu!!!

  Beantwoorden
 • He mooi denkende Arno,het gaat hier niet om waar het gebeurt !! Maar het is wel weer zo,n figuur die niet echt een ras echt Nederlands uiterlijk heeft,en dit soort tuig is wel verantwoordelijk voor 80% van dit soort criminaliteit !!! Dus er uitgooien naar waar ze vandaan komen is zeker een oplossing ,kunnen ze het daar zelf afhandellen !!

  Beantwoorden
 • B.E. Doedens

  Keihard optreden ! Hoe??
  Je moet de boef eerst vangen. Daar is de politie niet zo best meer in nadat de VVD besloot de boel te reorganiseren omdat boeven vangen te duur werd.
  Als je de verdachte hebt, moet je bewijzen dat ie het ook was. Maar onze justitie is daar niet zo goed meer in nadat de VVD besloot hierop te bezuinigen waardoor er nu duizenden zaken op de plank bij justitie liggen.
  Als de verdachte uiteindelijk is veroordeeld, wat gezien het gebrek aan bewijs nog niet zo zeker is, dan zou hij, als hij NIET de nederlandse nationaliteit heeft, het land kunnen worden uitgezet. Dat is echter niet zo vanzelfsprekend na alle bezuinigingen bij Justitie en Defensie (Marechaussee) die de VVD heeft bedacht.
  Keihard optreden beloofde de VVD, daar is weinig van terechtgekomen. Weggestuurde bewindslieden. De nieuwe moet voortdurend wat uitleggen aan de Kamer, die ‘m als een jojo aan het elastiek heeft. Hup VVD !

  Beantwoorden
 • Echt niet te geloven die man had gewoon moeten betalen voor de reis

  Beantwoorden
 • Als zelfs poortjes de zwartrijder niet kunnen tegen houden dan moet er toch echt wat anders gebeuren om de veiligheid van personeel en passagiers te waarborgen.
  Dit loopt echt uit de hand en straks vallen er doden want daar kan je gewoon op wachten.
  Ik stond toevallig die zelfde zondagavond om 9 uur te wachten op mijn zoon bij Almere CS.
  En zag een paar keer dat er mensen(lees zwartrijders) mee glipte door het poortje met iemand die wel incheckte. Er gaat dan wel een soort alarm af maar er is gewoon ook helemaal geen personeel in de hal aanwezig en er reageert dus ook helemaal niemand op dat alarm. Deze niet betalende personen stappen wel gewoon in de trein.
  Als de conducteur zijn/haar rondje komt doen en deze personen moeten hun vervoerbewijs laten zien zorgt dat zeker voor agressie want ze willen niet betalen en dat gaan ze bij controle niet ineens wel doen, daar kan je natuurlijk gewoon op wachten.
  Bij het inchecken moet gewoon al wat gebeuren.
  Natuurlijk snap ik ook wel dat dit niet haalbaar is op elk station.
  Maarja het kan ook zo niet door gaan. Er moet nu gewoon echt daadkrachtig opgetreden worden.
  De politiek (ongeacht welke partij) beloven van alles maar er gebeurd gewoon niks.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *