Persberichten

Twee inbraken in Muziekwijk, politie zoekt getuigen

Politieheli1Vrijdagochtend heeft de politie gezocht naar inbrekers die op de Paukenstraat hadden ingebroken. Ook op de Mozartweg werd ingebroken. Mogelijk door dezelfde personen.

Rond 03.40 uur kreeg de politie melding dat er ingebroken werd in een woning aan de Paukenstraat. Agenten gingen erheen en zagen twee mannen die aan het opgegeven signalement voldeden naar het Slagwerkpad rennen. Al rennend lieten zij spullen achter. Agenten gingen achter hen aan, één van hen gebruikte een fiets die op de grond lag en niet op slot stond, maar de mannen wisten te ontkomen. Ook de politiehelikopter en politiehond zochten mee. Tijdens het zoeken kwam een melding van een inbraak aan de Mozartweg. Mogelijk werd deze door dezelfde inbrekers gepleegd. In beide gevallen droeg één van de inbrekers een grijze trui/vest met capuchon (“hoodie”). De politie onderzoekt de inbraken.

Bent u getuige geweest, of weet u meer over één van deze inbraken, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *