Kort nieuws

Aanrijding tussen twee voertuigen Stedendreef

Vrijdagmiddag kort voor 15:00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Stedendreef ter hoogte van de Middelburgweg.

Door de aanrijding zijn de voertuigen beschadigd geraakt. De betrokken voertuigen stonden op de Stedendreef in de richting van het centrum. De Stedendreef is tussen de kruising van de Havendreef en de Middelburgweg daarom tijdelijk afgesloten geweest. Een ambulance is ter plaatse gekomen, de betrokkenen zijn vervolgens door het ambulancepersoneel nagekeken op eventuele verwondingen.

Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. Na twintig minuten zijn beide voertuigen verplaatst naar de Vlissingenstraat alwaar het verder werd afgehandeld. De Stedendreef werd vervolgens weer geopend voor het verkeer.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *