Kort nieuws

Kat springt van dak af

Zaterdagmiddag rond 14:45 uur is de brandweer uitgerukt voor een kat die niet meer van het dak durfde. De kat sprong uiteindelijk zelf van het dak af. 

De kat zat vast op het dak van Shurgard Self Storage aan de Zenderstraat. Medewerkers van het bedrijf hebben geprobeerd de kat zelf van het dak af te krijgen. Het dier zat namelijk al een tijdje op het dak. Helaas is dit niet gelukt, waarna de brandweer ingeschakeld werd.

De brandweer heeft de kat van het platform proberen te halen door middel van een lange ladder. Toen een medewerker van de brandweer op het platform stond is de kat naar beneden gesprongen. Een medewerker van de Dierenambulance heeft zich verder ontfermd over de kat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *