Nieuws

Gewonde na flink ongeval Spoordreef

Zondagmiddag rond 12:15 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Spoordreef bij de kruising met de Waddendreef. Bij de aanrijding waren twee auto’s betrokken.

Eén van de voertuigen reed over de Spoordreef vanuit de richting van het centrum, toen die in de zijkant werd geraakt door een andere auto. De brandweer werd opgeroepen, omdat één van de inzittenden mogelijk bekneld zou zitten. Met behulp van het ambulancepersoneel en de brandweerlieden kon deze persoon het voertuig verlaten.

Nadat alle betrokkenen waren nagekeken door het ambulancepersoneel moest één persoon voor verdere behandeling naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om het ongeval in beeld te brengen en verder onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding.

Beide auto’s hebben flinke schade opgelopen en zullen worden afgevoerd door een bergingsdienst. Het verkeer kon gedurende de inzet van de hulpdiensten niet de Spoordreef op rijden richting de Markerkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *