Persberichten

Inbrekers van dak gehaald in Verzetswijk

Politie zwaailichtenIn de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie dankzij alerte buurtbewoners drie inbrekers kunnen aanhouden. 

Rond 04.40 uur kreeg de politie melding van een getuige over geluiden in een woning aan de Frans Duwaerstraat in de Verzetswijk. Agenten gingen ter plaatse en zagen drie mannen in de woning. Bij het zien van de politie, klommen zij het dak op. Met hulp van behulpzame buren konden agenten ook het dak op en konden daar met hulp van een politiehond de drie mannen aanhouden. Daar troffen zij ook gestolen goederen aan. Met een hoogwerker van de brandweer is iedereen uiteindelijk van het dak gehaald.

De drie inbrekers, van 18, 19 en 22 jaar oud allen uit Almere, zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *