Kort nieuws

Grote drugsvangst bij invallen in Almere en Amsterdam

Foto: Politie Amsterdam
Foto: Politie Amsterdam

De Amsterdamse politie heeft sinds 23 februari elf verdachten aangehouden die verdacht worden van de handel in synthetische drugs. In Almere en Amsterdam viel de politie verschillende panden binnen en hield daarbij elf personen aan.

De negen mannen en twee vrouwen in de leeftijd van 25 tot 55 jaar oud werden aangehouden in zeven verschillende panden. De politie viel zes panden binnen in Amsterdam een eentje in Almere. Bij een doorzoeking van de panden werden meerdere killo`s synthetische drugs en 300.000 euro in beslag genomen. Ook werden er enkele vuurwapens in beslag genomen.

De politie laat niet weten waar in Almere de doorzoeking heeft plaatsgevonden en ook niet of er in dat betreffende pand iets is gevonden. Een opmerkelijk verhaal deed zich in Amsterdam wel voor, daar werd het drugsgeld bewaakt door twee grote krokodillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *