Persberichten

Twee NS-medewerkers mishandeld

Geen treinverkeer mogelijk door stroomstoring veiligheidssysteem-4Dinsdagmiddag 5 januari hielden agenten een 21-jarige man uit Almere aan op verdenking van mishandeling van twee NS-medewerkers op station Almere Parkwijk.

Rond 16.15 uur kwam de melding dat NS-medewerkers assistentie van de politie nodig hadden op station Almere Parkwijk. Het bleek dat de 21-jarige Almeerder in de trein geen geldig vervoersbewijs kon tonen. De NS-medewerkers hielden hem staande zodat hij bij het volgende station de trein kon verlaten. Toen hij uit de trein gezet werd, werkte hij niet mee en gaf één van de medewerkers een kopstoot. Er ontstond een worsteling om de Almeerder onder controle te krijgen en hierbij gaf hij beide NS-medewerkers een kopstoot. Hij kon geboeid worden waarna de politie werd ingeschakeld. Agenten hielden de Almeerder aan en namen hem mee naar het politiebureau. Hij zit vast.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *