Nieuws

Noorse politiehelikopter maakt voorzorgslanding op Oostvaardersdijk

Een politiehelikopter van de Noorse politie heeft vanmiddag een voorzorgslanding gemaakt op de Oostvaardersdijk. De bemanning kreeg rond half 4 last van de laaghangende bewolking en heeft de helikopter ter hoogte van Blocq van Kuffeler op de dijk gezet.

Na ongeveer een uur op de dijk te hebben gestaan is de helikopter weer opgestegen en is vervolgens laag over Almere richting vliegveld Lelystad gevlogen. Men was oorspronkelijk onderweg van ‘Groningen Airport Eelde’ naar Oostende.

De politiehelikopter is vermoedelijk onderweg naar België voor onderhoud. Of de helikopter vandaag nog naar Oostende vliegt is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *