Nieuws

Auto botst tegen viaduct Havendreef

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een man gewond geraakt op de Havendreef na een aanrijding.

De man die over de Havendreef reed is door een onbekende oorzaak tegen de Felix Timmermansbrug aangereden. Hierbij heeft de auto ook een lichtmast geraakt.

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft zich over de man ontfermd en zij hebben hem later meegenomen naar het Flevoziekenhuis. Gedurende de afhandeling van de aanrijding was de Havendreef in de richting van de Paralleldreef afgesloten.

De brokstukken die over de weg bezaaid lagen, zijn opgeruimd door de gemeente. Een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de lichtmasten heeft de getroffen lichtmast vakkundig verwijderd. De bergingsdienst heeft de auto meegenomen, de weg was 2 uur na het ongeval weer vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *