Persberichten

Afval van hennepteelt gedumpt, politie zoekt getuigen

Bij het Cirkelbos in de buurt van Almere Haven zijn vuilniszakken met afval van hennepteelt aangetroffen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte die het afval daar heeft gedumpt en vraagt om tips.

Bij de parkeerplaatsen aan de Musweg en aan de Meesweg worden op vrijdag 8 januari tientallen vuilniszakken met drugsafval aangetroffen. De politie heeft het afval in beslag genomen en doet onderzoek naar de herkomst.

Heeft u gezien dat iemand bij de parkeerplaatsen aan de Musweg en de Meesweg bij het Cirkelbos tientallen zakken met afval dumpte of weet u misschien wie de verdachte is? Bel dan gratis naar de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Foto’s: Boswachter Rob

Video

Een gedachte over “Afval van hennepteelt gedumpt, politie zoekt getuigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *