Nieuws

Aanrijding met meerdere voertuigen op de Buitenring

Op de Buitenring zijn zaterdagmiddag meerdere voertuigen betrokken geraakt bij een aanrijding. Door de ontstane ravage werd de weg afgesloten en ontstond er veel hinder voor het verkeer.

De aanrijding gebeurde om tien voor half twee op de rijbaan van Stad richting Buiten, ter hoogte van de Bouwmeesterbuurt. Alle hulpdiensten werden gealarmeerd om hulp te verlenen. Uiteindelijk bleek dat er geen inzittenden in voertuigen vast zaten. Een ambulance is ter plaatse geweest om de betrokkenen na te kijken, maar voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Door de ravage op de weg en het onderzoek van de specialisten van de politie is de rijbaan vanaf de Tussenring naar de Polderdreef langere tijd afgesloten geweest. Hierdoor ontstond er veel verkeersdrukte op alternatieve routes van Almere Stad naar Almere Buiten, zoals o.a. op de Buitenhoutsedreef.

Update

De politie meldt dat de aanrijding is veroorzaakt door een loslopende hond die de weg over liep. Hierdoor moest een automobilist uitwijken, met de aanrijding tot gevolg. De eigenaar van de hond is door de politie gehoord.

Tevens blijkt dat er toch een persoon gewond is geraakt. De aard van de verwondingen is niet bekend.

Een gedachte over “Aanrijding met meerdere voertuigen op de Buitenring

  • Als getuige heb ik alles gezien, 112 gebeld, en slachtofferhulp verleend. Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto bevrijd, en door een ambulance afgevoerd. Daarna kwam de reporter ter plaatse.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *