Nieuws

Almeerse politie start nieuwe Facebookpagina’s

Politie Almere start nieuwe Facebookpagina-2De meningen, over het Facebookgebruik door de politie, zijn de afgelopen maanden gepeild onder de trouwe volgers. Politie Almere wilt de volgers optimaal van dienst zijn, waardoor er veranderingen zijn doorgevoerd.

Dit betekent dat er nu per stadsdeel (Stad, Poort, Haven en Buiten Hout) een pagina op Facebook te vinden is. Vandaag is  de pagina van Politie Almere Poort online gegaan. Bewoners van Almere Haven volgen tijdelijk nog Politie Almere Stad, maar binnenkort zal Politie ook daar een eigen Facebookpagina lanceren. Voor de pagina van de Politie Almere Buiten Hout levert dit geen veranderingen op.

Omdat niet elk nieuws voor één stadsdeel relevant is heeft Politie Almere besloten om een overkoepelend kanaal te lanceren. Zo kunnen alle bewoners in Almere op de hoogte blijven van werkzaamheden die relevant of interessant zijn voor de hele stad. Dat kanaal wordt beheerd door politie-beheerders van elk stadsdeel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *