Nieuws

Geparkeerde auto rijdt water in

Vrijdagmiddag is in de Kruidenwijk een auto het water ingereden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Rond 16:30 uur rolde een auto die geparkeerd stond aan het Dillepad door een onbekende oorzaak het water in. Een jonge buurtbewoner twijfelde geen moment toen hij de auto zag drijven en ging het water in om te kijken of er nog iemand in het voertuig zat. Duikers van de brandweer hebben het voertuig doorzocht waarna de bevestiging kwam dat er niemand in de auto zat.

Bergingsbedrijf Delta heeft met de nodige moeite de auto weer op het droge gekregen. De auto is vanaf de Kamillestraat onder grote belangstelling van buurtbewoners langzaam maar zeker uit het water getrokken. Rond 20:15 uur stond de auto op de berger.

Foto 1-2: Ingezonden door Jacquelien Hesseling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *