Nieuws

A6 dicht na ongeval met drie auto’s

A6 dicht na ongeval met vier auto'sDe A6 in de richting van Lelystad is donderdagavond afgesloten geweest na een ongeval waarbij drie auto’s bij betrokken waren.

Rond 18:30 uur kwamen de drie auto’s met elkaar in botsing ter hoogte van ’t Oor. Door het ongeval en de afhandeling daarvan is de A6 afgesloten geweest waardoor zich een flinke file vormde. In de file zijn vervolgens een aantal ongevallen gebeurd. Niemand raakte gewond. Het verkeer kon bij afrit 4 (Almere Haven) de snelweg verlaten en vervolgens via de oprit weer de snelweg oprijden. De vertraging bedroeg meer dan een uur. Rond 20:45 werd de weg weer vrijgegeven voor alle verkeer.

Foto: Jacob Ras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *