Persberichten

Inbrekers overlopen, politie zoekt getuigen

Politie_motorOp dinsdag 29 december zijn twee inbrekers overlopen door de bewoonster van een woning aan de Brusselstraat. De politie is op zoek naar getuigen van de (poging) inbraak.

Om 21.10 uur hoorde de 44-jarige bewoonster enkele geluiden in haar woning. Toen zij poolshoogte nam stond zij oog in oog met één van de inbrekers. Zij probeerde vervolgens de woning uit te rennen en kwam hierbij ten val. De verdachte heeft nog geprobeerd om haar de woning in te trekken, maar omdat de vrouw begon te schreeuwen gingen de mannelijke verdachten ervandoor. Zij zijn vervolgens in de richting van de Parijsstraat weggerend.

Agenten kwamen snel ter plaatse en hebben een zoekactie opgezet, waarbij ook een politiehelikopter werd ingezet en Burgernet werd ingeschakeld. De mannen werden echter niet meer gevonden.

Signalement

De vrouw gaf de volgende signalementen van de verdachten door:

  • Beide tussen de 20-25 jaar oud
  • Beide ongeveer 1.70 meter lang
  • Beide normaal postuur
  • De twee verdachten waren in het zwart gekleed, waarvan één een zwart petje droeg. Tevens hadden ze een gewatteerde zwarte jas met capuchon aan, die ze over hun hoofd droegen.
Heeft u iets gezien of gehoord?

Wellicht zijn er mensen die het één en ander hebben gezien of gehoord van dit voorval. Of getuigen die de verdachten met bovengenoemd signalement hebben zien wegrennen? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *