Persberichten

[Opsporingsbericht] Vrouw mishandeld en beroofd

Een 24-jarige vrouw is in de steeg achter haar woning aan de Pijlrogstraat mishandeld en van haar tas beroofd. De politie zoekt de nog onbekende verdachten, de tas met spullen van het slachtoffer en vraagt het publiek om tips.

Het gebeurt op zondagavond 22 november 2015. De vrouw komt even na 23.00 uur thuis. Ze fietst de donkere steeg in achter haar huis. Dan hoort ze iets achter zich en ziet dat er twee mannen op haar af komen rennen. Ze kan nog net ‘help’ roepen voordat één van de mannen z’n hand voor haar mond doet en haar achterover trekt. Ze krijgt dan harde klappen in haar gezicht. De twee mannen zijn uit op haar tas. Ze trekken de tas van het stuur van haar fiets en gaan er dan mee vandoor. De politie zoekt nog in de omgeving, maar vindt de twee  verdachten niet meer. De vrouw is in haar gezicht gewond geraakt.. Haar gezicht doet pijn en haar rechterwang is opgezwollen. Ze is uiteraard erg geschrokken.De buit is een zwarte kunstleren tas van de Primark. Er zat onder meer contant geld in en een iPhone 6.

Signalementen

Verdachte 1:

  • man
  • donkere huidskleur
  • lang zwart haar (mogelijk in een staart)
  • had een muts op
  • droeg zwarte kleding.

Verdachte 2:

  • man
  • donkere huidskleur
  • droeg zwarte kleding.

Vragen

Heeft u iets van deze straatroof gezien of weet u misschien wie de verdachten zijn? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *