Kort nieuws

Vier jonge verdachten aangehouden voor overval bloemenwinkel

Politie zoekt daders na overval bloemenwinkel-1De politie heeft vier verdachten aangehouden in verband met een overval op een bloemenwinkel in Almere Buiten.

Donderdagmiddag 19 november kwamen rond 17.00 uur twee mannen de winkel binnen. Een van hen bedreigde het personeel met een wapen en eiste geld. Met een geldbedrag vluchtte het tweetal richting Station Almere Oostvaarders. De politie heeft een uur in de omgeving gezocht maar heeft niemand meer aangetroffen.

Aanhoudingen

Na onderzoek van de recherche konden vier verdachten worden opgepakt. Op vrijdag 20 november werd de eerste verdachte, een 17-jarige man uit Almere aangehouden. Een week later werden drie 15-jarige verdachten uit Almere aangehouden. Alle verdachten zitten nog vast. Het onderzoek wordt voortgezet.

Een gedachte over “Vier jonge verdachten aangehouden voor overval bloemenwinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *