Kort nieuws

Persoon gewond na kop-staart aanrijding

Het verkeer op de Spectrumdreef heeft woensdagavond last gehad na een kop-staart aanrijding. Er is één persoon gewond geraakt.

Rond 19:15 uur ging het mis ter hoogte van de Trekweg. In de richting van de A6 vond een kop-staart aanrijding plaats tussen twee auto’s. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek er niemand bekneld te zitten.

Eén persoon is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval stond het verkeer op de Spectrumdreef muurvast. Eén auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf, de bestuurder van de andere auto kon zelfstandig zijn weg vervolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *