Kort nieuws

Kop-staartbotsing op de Hogering

Op de Hogering zijn zondagmiddag twee auto’s betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing. Een bestuurder is hierbij gewond geraakt.

De auto’s stonden op de Hogering richting Almere Buiten voor het verkeerslicht bij de kruising met de Karperweg te wachten. Toen deze op groen ging en de auto ervoor wilde optrekken sloeg de motor van dat voertuig kennelijk af. De daar achter rijdende auto remde daarom weer maar de auto die daar weer achter reed had dit kennelijk niet opgemerkt en botste op zijn voorganger.

De betrokken voertuigen reden de Karperweg op om de schade op te nemen, maar de bestuurder van de voorste auto bleek door de aanrijding nekklachten te hebben en kon niet uit zijn auto komen. Een toevallig passerende hulpverlener van het Rode Kruis verleende eerste hulp in afwachting van de ambulance. De aard van de verwondingen is verder niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *